Debeljaci.com Forum

Debeljaci.com Forum za sve nas :)

Evo samo za pocetak da vidimo sta mislite o novom forumu na Debeljaci.com stranicama?

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

Forum ko forum, gdje su clanovi.
Davore valjda ce se jos ko prijaviti.
Sta ima u Kanadi, ideli crni loviti losose?
Pozdrav iz München-a

Reply to This

Forum je super ali bio bi jos bolji da ima vise ljudi.Veliki pozdrav od TUTNJARKE

Reply to This

Neznam dali iko cita ove stranice,ali da pozdravim sve komsije,nazalost vecina vas je prodala svoju imovinu,ja sam igrom slucaja cesto u Debeljacima,i cesto se desava da prodem kroz cjele Debeljake a da nikoga poznatoga nevidim.

Sta se moze,,pozdrav vam svima iz Vrbanje....

Reply to This

Hey Cavka,

pa gdje si sta ima? Jako mi je drago da imas vremena da posjecujes nas rodni kraj. Takodje bih volio da znam tko je tvoj otac jer imam osjecaj da ga dobro znam a i on mene naravno...pitaj ga ako imas sansu, molim....ja sam Zuna iz polja!

Reply to This

Nadamo se da ce biti jos ljudi na ovom forumu.Zalosno je ovo da nitko nema bar 5min.vremena da se javi bar ovim putem ako drugacije neide.Veliki pozdrav od TUTNJARKE

Reply to This

Forum je super samo malo da su nasi debeljacani i presnacani aktivniji.bas su ljencuge kad vidim na drugim stranicama kako se javljaju iz drugih mjesta.samo tako davore pozdravi svoje od zlatka i jelene cavrag

Reply to This

Pa Davore,

ja mislim da je ideja sjajna ali kao sto Gaza rece : "Gdje su ljudi" mislim da nekako moramo da alarmiramo nase ljude, da im damo do znanja da ovo postoji te da preko ove strane odnostno foruma mozemo na neki nacin da se vratimo doma i znamo jedni o drugima vise, gdje smo i sta smo, dali smo zivi zdravi itd.... ja se nadam da jesmo a za sve nase ljude sto ja znam sam osobno ponosan jer tek se sada vidi da mi otuda nismo repa bez korjena nego da smo vrijedan i cestit narod te da znamo samo za napredak i hvala bogu nasa djeca znaci generacija za generacijom je sve vise uspjesnija kako naravno i treba da bude, zar ne......
Dakle, nesto se mora izmisliti i smisliti da se privuce paznja nasih ljudi, kad kazem ljudi naravno da mislim: nasih mladih djevojaka i mladica, zena i muskaraca itd itd... i svakoga tko je zainteresovan da sa nama komunicira kao sto je naprimjer nas komsija Cavka iz Vrbanje. Sto je za svaku pohvalu naravno!!!!

Keep good work Davor!

Reply to This

E pozdrav svima ovi nasi spavaju.A davore sta mislis jednu radio stanicu da napravis mozda bi privuklo ove nase spavalice.jos jedan pozdrav iz beca od obitelj cavrag

Reply to This

Za Zunu...

Ja sam od Suda Cavke sin,,,Pitacu ga kada se budem cuo sa njim,,trenutno sam u Banjaluci,,znam da stari cesto spominje Zune,,jedan je radio sa njime u u Incelu,,,,,

Mi smo trenutno u Danskoj,,cesto smo u Vrbanji,,pogotovo ja,,,ja sam svaki mjesec minimalno jednom u Vrbanji,,,

Sto se tice Debeljaka,,volim gore otici jeli me vezu ljepe uspomene iz djetinstva,,ali sada nazalost skroz druga slika u Debeljacima,,znas na sta mislim,,

Evo toliko od mene,,puno pozdrava svima iz sunacane Vrbanje.....

Reply to This

Šta se uopšte treba misliti, sve je ovo prva liga i sad jedino treba odvojiti vremena i krenuti koristiti ovako dobru stvar. Malo me iznenađuje neaktivnost našiha debeljačana, a naravno i debeljačanki jer nije korektno ni prema idejnom začetniku ove stranice ostati toliko pasivan. Ja sam se predstavio kao Niko jer mi je to pravo ime, ali me svi debeljačani poznaju kao Kiku. Pozdrav za mog prijatelja Miku Žuna majstora iz Belfana.

Reply to This

Pa gdje si Kiko kuco stara? Hej, hahaha, pa dobro me podsjeti da sam nekad i to radio, bio majstor u Belfanu!
Gdje si ti sta radis, cim se zanimas? Nista neznam o tebi ni Peri ma skoro o nikom i zato bi ova strana stvarno mogla biti korisna da se srecemo razmjenjujemo dobre stvari i ljepa sjecanja.
Ovo ljeto bi Palce trebao doci kod mene sa svojom ekipom. Ja sam kod njega bio u Novembru prosle godine i kako znas kod njega je jos uvijek bilo ljeto. On je u Sakramentu Californija.....
Toliko za sada, javi se!
Par mojih adresa: mlz@sun.com, mirko.zuna@sun.com ili zunaml@zid.com ili zunaml@gmail.com ili mikaz22@hotmail.com bilo koja sve su dobre.....Zivio Kiko i pozdrav svima!

Reply to This

evo par slicica iz nove geometrije...beskonacna rezolucija...
Attachments:

Reply to This

RSS

© 2009   Created by Davor Gazic on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service