Debeljaci.com Forum

Debeljaci.com Forum za sve nas :)

Evo samo za pocetak da vidimo sta mislite o novom forumu na Debeljaci.com stranicama?

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

Kao prvo jedan veliki pozdrav za tebe Mika i za tvoju kompletnu familiju iz lijepe naše. Ja sam jedno par godina bio u Austriji, a onda sam se vratio u Hrvatsku, a onda po njoj lutao jedno par godina i nakon toga sam se skrasio u Ogulinu. Tu sam se oženio , dobio sina i već sam nekih desetak godina stanovnik Ogulina. To je jedan mali gradić na potezu izmedju Zagreba i Rijeke i meni je sasvim dobar za nekakav pristojan život. Doduše i žena mi je Ogulinka pa je i to razlog što sam se veoma brzo saživio sa ovim krajem. Što se Pere ttiče on je već dobrih desetak godina u Americi gdje se kao i velika većina naših ljudi sasvim dobro snašao. D rago mi je da se i vi medjusobno posjećujete pa kad te Palče posjeti pozdravi i njega i njegovu cjelokupnu ekipu. Toliko za ovo javljanje.

Reply to This

Drago mi je Kiko da se to sve tako dobro desava. Cestitam na svim tvojim/vasim uspjesima.
Kazes da si sad Oguljinac, cini mi se da tamo i Ljuban moje tetke Marije sin zivi ali nisam siguran ali ako zivi pozdravi njega i njegovu obitelj od mene i moje obitelji.
Takodje pozdravi Peru, mog skolskog kolegu, i njegove i ako imas njegovu e-mail adresu posalji mi jer bih volio da stupimo u kontakt tako da se malo cujemo pa ipak smo mi rodjaci jel' tako!
Ovo je jedna od mojih adresa na koju mozes ovako privatno da mi pises: mlz@sun.com ili mikaz22@hotmail.com za msn messenger ako se slizis snjim....sve najbolje!

Reply to This

mislim da je ovo super ideja. samo da vise ljudi sazna za to i da se prijave. uglavnom veliki pozdrav tebi davore, i svim ostalim clanovima.

Reply to This

Slušam sevdalinke večeras i sjećam se djetinjstva i ljeta provedenih u Debeljacima. Prve cigare, prve igranke....nekih izdajica... nekih dragih ljudi, nekih ljubavi koje su bile zabranjene, a vežu me zauvijek uz Debeljake, uz prugu, uz Banja Luku. Nikada neću zaboraviti tu sreću i prva iskustva..Nisam rođena u Debeljacima, ali osjećam duh vremena i žao mi je što se tko malo ljudi ovdje javlja.

Reply to This

Sa ove stranice poznam samo KIku i Tadiju a drugoga nikoga to mi je jako zao al kad ne vidis ljude brzo se zaboravi. Evo sada imam priliku da vas ponovo upoznam,Mijat Cosic

Reply to This

Pozdrav Debeljačani, evo i mene ;-)
Nadam se da ce uskoro biti vise ljudi na ovim stranicama.
Poseban pozdrav Kiki i Mijatu (Plaški).
Vozdra.

Reply to This

puno pozdrava mojim Debeljacanima mada vidim da se slabo posjecuje ova stranica ali mozda ce biti bolje.veliki pozdrav

Reply to This

Tonka. Sigurno si me vec zaboravila, proslo je mnogo godina. Jase tebe sjecam kao danas . Volio bih da budemo prijatelji . Mnogo pozdrava od mene.

Reply to This

forum je super

Reply to This

RSS

© 2009   Created by Davor Gazic on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service